Plantagejagt i Pedersker: Lørdag den 26/10 kl. 9.00. Ølenevej, Pedersker plantage.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
26/10/2019 - 9:00 - 17:00

Lokation
Pedersker plantage

Kategori

Der afholdes jagt i plantagen sammen med Klemensker Jagtforening. Der vil være en lille pause ude i skoven, hvor der serveres en tallerken varm suppe og lidt til halsen. Der vil blive sørget for transport mellem såterne. Efter jagten køres til Klemenskes jagthytte, hvor der vil være jagt- parade. Dagen afsluttes med medbragt madpakke efterfulgt af den traditionelle kringle, lagkage og kaffe.

Tilmelding til jagten kan gøres her, eller mailes til info@knudskerjagtforening.dk eller kontakt bestyrelsen senest den 21/10. På denne jagt, må du invitere 1 gæst med.

På fællesjagterne sammen med Klemensker hvor I må invitere 1 gæst med hver, er der en begrænsning på 5 gæster i alt pr. jagt. Så det er først til mølle princip! Hører du ikke noget fra os er der plads!

Bookings

Billettype Pladser